Буфер-секвенсер: рішення для швидкого й точного сортування - 1 - kapelou.comЗакрити

Буфер-секвенсер: рішення для швидкого й точного сортування

Буфер-секвенсер: рішення для швидкого й точного сортування - 8 - kapelou.com

Компанія KAPELOU розробляє та реалізує комплексні рішення для підвищення продуктивності складу. Одним із таких рішень є буфер-секвенсер, який складається із приводних конвеєрів, вертикальних конвеєрів для ящиків, станцій сортування. Принцип його роботи – у накопиченні замовлень за певною ознакою, згідно із заданою логікою роботи через WMS.

Буфер-секвенсер призначений для високодинамічних складів електронної комерції, FMCG, виробництв, дистриб’юторів. Буфер-секвенсер від KAPELOU впорядковує тару у хвилю замовлень (лотки, об’єднані одним параметром) та послідовно видає їх партіями до робочого місця сортувальника.

Буфер-секвенсер від KAPELOU:

  • забезпечує повністю автоматизований процес подачі лотків із товарами для комплектації замовлень;
  • компенсує нерівність збирання та сортування товарів на складі;
  • автоматично формує послідовність ящиків згідно із “хвилею” замовлень;
  • дає можливість максимально швидко сортувати, комплектувати та передавати замовлення до зони пакування;
  • дозволяє ефективно використовувати складську площу;
  • дає значно більшу кількість оброблених замовлень за коротший час.

При запровадженні цього рішення клієнти KAPELOU отримують значні переваги для свого складу.

Перевага 1. Буфер-секвенсер дозволяє значно підвищити ефективність процесу збирання завдяки технології “товар до людини”. У контексті сектору логістики та ланцюга поставок цей сучасний метод виконання замовлень поєднує автоматизоване зберігання з точними, ергономічними процесами комплектування. Продукти зберігаються в системі та автоматично транспортуються безпосередньо до оператора. Технологія “товару до людини” легко масштабується відповідно до зростаючого попиту чи збільшення артикулів. Таким чином, система:

  • ідеально підходить для ергономічного підбору;
  • легко масштабується;
  • займає менше простору.

Перевага 2. Буфер-секвенсер автоматизує формування “хвилі” замовлень. Цей термін означає сукупність замовлень чи підзамовлень, які мають спільні загальні параметри. Усі замовлення та лотки хвилі замовлень пов’язані в системі єдиним унікальним ID-номером. Об’єднання замовлень у хвилю виконується всередині WMS із урахуванням вимог системи та обмежень.

Перевага 3. Рішення на основі буфер-секвенсера підвищує точність відбору, адже мінімізує ручні операції на етапі комплектації замовлень.

Цілі впровадження рішень із застосуванням буфер-секвенсера на складі клієнта:

1. Компенсація нерівномірності роботи складання та сортування. Відбувається за рахунок накопичення (буферизації) лотків з товарами, які надходять із зон відбору в зону сортування з різною швидкістю. Сюди ж можна віднести відведення порожніх коробів із зони товарного сортування.

2. Максимальне прискорення процесу сортування, комплектації та передачі в упаковку. Послідовність видачі “хвилі” з буфера визначається WMS, TMS і заснована на логіці пріоритетності відвантажень “хвиль” замовлень згідно з графіком виїзду авто. Партії ящиків надходять із різних зон, “хвиль” та замовлень у різний час. Видача певних партій відбувається послідовно сортувальникам та сумарно утворює замовлення або “хвилю” замовлень.

3. Підвищення продуктивності людської праці. Подача ящиків автоматизовано налагоджена, відбувається безпосередньо до робочого місця товарних сортувальників за принципом “товар-до-людини”, що дозволяє мінімізувати залучення людської праці.

Комплексне рішення від KAPELOU із застосуванням буфер-секвенсера допоможе нашим клієнтам оптимізувати складські процеси, щоб досягти максимальної продуктивності складу.

Коментарі 0
Коментувати
Залиште Ваш коментар, після модерації нашим адміністратором він буде опублікований найближчим часом.

Скасувати
Натискаючи «Відправити», ви підтверджуєте та погоджуєтеся з «Згода на обробку персональних даних».
Поділитися:
Буфер-секвенсер: рішення для швидкого й точного сортування - 9 - kapelou.com Буфер-секвенсер: рішення для швидкого й точного сортування - 10 - kapelou.com Буфер-секвенсер: рішення для швидкого й точного сортування - 11 - kapelou.com
Підписатися на нашу розсилку новин

    Буфер-секвенсер: рішення для швидкого й точного сортування - 40 - kapelou.com
    8.04.2024
    Участь KAPELOU у виставці LogiMAT 2024. Рішення та інсайти

    19-21 березня KAPELOU взяла участь у LogiMAT 2024 – наймасштабнішому заході виробничо-складської логістики. Виставка відбулась у Штутгарті, Німеччи...

    Буфер-секвенсер: рішення для швидкого й точного сортування - 41 - kapelou.com
    4.04.2024
    Складське обладнання від виробника – ключ до оптимізованих процесів

    У сучасному світі, де конкуренція на ринку зростає з кожним днем, ефективне управління складськими операціями є важливою частиною успіху будь-якого...

    Буфер-секвенсер: рішення для швидкого й точного сортування - 42 - kapelou.com
    19.02.2024
    Оновлений сертифікат партнера від Siemens

    2024 рік для KAPELOU розпочався із продовження партнерства із лідерами ринку.

    Компанія отримала оновлений сертифікат партнера від компанії S...

    Всі новини