8 років KAPELOU! - 1 - kapelou.comЗакрити

8 років KAPELOU!

22.06.2021
8 років KAPELOU! - 8 - kapelou.com

14 червня 2021 року компанії KAPELOU виповнилося 8 років! Все починалося з невеликої компанії, де працювало близько 10 співробітників. Сьогодні в KAPELOU працює більше 200 вузькопрофільних спеціалістів, які успішно реалізують складні масштабні проєкти по автоматизації складів та складських комплексів. Компанія успішно розвивається в Україні та вийшла на міжнародний ринок. За ці роки допомогла сотням клієнтів налагодити ефективну роботу складу та оптимізувати процеси на кожній окремій ділянці складу.

З 2017 року почалося виробництво складського обладнання під власною торговельною маркою KAPELOU®. На ринку України з’явилося сучасне, якісне, автоматизоване та енергоощадне конвеєрне обладнання. А в 2019 році відкрився R&D-центр, де розробляються сучасні, технологічні рішення й тестується нове обладнання для складів різних галузей: електронної комерції, фармацевтики, ритейлу, автомотив, виробництва, поштових і кур’єрських служб.

18 червня відбулося святкування з нагоди 8-річчя KAPELOU. На честь Дня народження був проведений team-building, в якому взяти участь усі співробітники компанії. Командна робота показала, що в KAPELOU працюють люди, які вміють швидко вирішувати складні задачі та завжди готові допомогти один одному. В завершенні цього дня була вечірка, на якій, вже по традиції, були підведені підсумки попереднього року та озвучені точки подальшого росту. Крім того, відмічено кожного співробітника за високий професійний рівень, сумлінну працю та внесок у стратегічний розвиток компанії. Окремо було нагороджено кожного, хто працює в компанії понад 5 років.

Попереду реалізація амбітних планів та ще багато років плідної й цікавої роботи, створення нових продуктів та проєктів. KAPELOU змінює, не тільки окремі підприємства, але й цілі галузі!

Коментарі 0
Коментувати
Залиште Ваш коментар, після модерації нашим адміністратором він буде опублікований найближчим часом.

Скасувати
Натискаючи «Відправити», ви підтверджуєте та погоджуєтеся з «Згода на обробку персональних даних».
Поділитися:
8 років KAPELOU! - 9 - kapelou.com 8 років KAPELOU! - 10 - kapelou.com 8 років KAPELOU! - 11 - kapelou.com
Підписатися на нашу розсилку новин

    8 років KAPELOU! - 40 - kapelou.com
    8.04.2024
    Участь KAPELOU у виставці LogiMAT 2024. Рішення та інсайти

    19-21 березня KAPELOU взяла участь у LogiMAT 2024 – наймасштабнішому заході виробничо-складської логістики. Виставка відбулась у Штутгарті, Німеччи...

    8 років KAPELOU! - 41 - kapelou.com
    4.04.2024
    Складське обладнання від виробника – ключ до оптимізованих процесів

    У сучасному світі, де конкуренція на ринку зростає з кожним днем, ефективне управління складськими операціями є важливою частиною успіху будь-якого...

    8 років KAPELOU! - 42 - kapelou.com
    19.02.2024
    Оновлений сертифікат партнера від Siemens

    2024 рік для KAPELOU розпочався із продовження партнерства із лідерами ринку.

    Компанія отримала оновлений сертифікат партнера від компанії S...

    Всі новини