KAPELOU взяла участь у “ХХVII Всеукраїнському Дні Логіста” - 1 - kapelou.comЗакрити

KAPELOU взяла участь у “ХХVII Всеукраїнському Дні Логіста”

KAPELOU взяла участь у “ХХVII Всеукраїнському Дні Логіста” - 8 - kapelou.com

25 листопада представники компанії KAPELOU традиційно стали учасниками “ХХVII Всеукраїнського Дня Логіста”.

Директор KAPELOU Труба Олександр разом із директором компанії Quantum International Бартошем Фурманом презентували доповідь “Автоматизація процесів на складі. Секрет ефективності та економії”.

Спікери розповіли про наслідки війни для українських компаній, виклики, завдання, болі автоматизації та варіанти їхнього вирішення на прикладі спільних проєктів.

Сьогодні автоматизація процесів на складі за допомогою високоефективних конвеєрних та сортингових систем, промислових роботів, Pick by Light, Put to Light, а також впровадження системи управління складом (WMS) стають не просто можливістю, а необхідністю сучасного бізнесу. Підвищення вимог до ефективності складських процесів, оптимізація витрат, дефіцит складських площ та персоналу – такими є реалії сучасної складської логістики. У бізнесу виникає нагальна потреба впровадити комплексну автоматизацію складу або його окремої ділянки. Вона має відповідати таким критеріям:

  • доступність у часі та грошах;
  • модульність, мобільність;
  • простота, гнучкість.

Саме про це ми розповіли на івенті. Разом із партнером Quantum International розкрили та знайшли вирішення кожної болі клієнта та підрядника. Ось головні з них:

  • Болі клієнта щодо вибору WMS: локальна підтримка та її вартість, ідентичні референси, проєктна документація, неприйняття нового.
  • Болі клієнта щодо вибору обладнання: якість та вартість, швидкість постачання та монтування, пропускна здатність, сервісне обслуговування та наявність ЗІП-комплектів; надійність та енергоефективність.
  • Болі клієнта та інтеграторів щодо впровадження: строки запуску, внутрішні проблеми з IT, відсутність внутрішнього замовника, бажання працювати по-старому, підміна суті WMS, досвід керівника.

І на кожну біль, сумісно із партнером, ми маємо рішення. Комплексне рішення на базі гнучкої системи управління складом Qguar та автоматизованої системи виробництва KAPELOU. Обравши KAPELOU та Quantum International, клієнт отримує систему автоматизації, яка забезпечує необхідну продуктивність та точність процесів, готові модулі інтеграції та надійний протокол обміну даними.

Спільна реалізація трьох проєктів за останні 2 роки, зокрема зі чотиристоронною інтеграцією, багаторічний досвід втілення сотень окремих проєктів, відповідальність за процес впровадження та результат дають нашим клієнтам гарантію реалізації проєкту із запланованими результатами, строками та оптимальним бюджетом, і як наслідок, конкурентну перевагу.

Спікери підсумували свою доповідь перевагами, які отримують наші клієнти від комплексної автоматизації складу:

  • плановість, прозорість процесів;
  • висока продуктивність;
  • ефективне використання площі складу;
  • піклування про персонал;
  • мобільність.

Дякуємо TradeMasterGroup за організацію “ХХVII Всеукраїнського Дня Логіста”, а нашим клієнтам – за довіру. Ми були раді провести цей день у колі професіоналів та обмінятися дієвими методами подолання викликів сучасної складської логістики. До зустрічі на наступному івенті!

   

Довідка

Всеукраїнський День Логіста – комунікаційний майданчик для обміну досвідом із представниками логістичного бізнесу. Захід об’єднує спеціалістів галузі для вирішення всіх етапів ланцюга постачання, підвищення ефективності обробки товарів на складі, транспортного та інформаційного забезпечення компаній, роботи з персоналом у логістиці.

Спецпроєкти в межах конференції:

  • виставка рішень, послуг, обладнання, техніки для логістики;
  • Ukrainian Logistics Award-2022 (ініційована компанією “Трейд Мастер Груп”);
  • 30 тематичних доповідей від керівників логістики.
Коментарі 0
Коментувати
Залиште Ваш коментар, після модерації нашим адміністратором він буде опублікований найближчим часом.

Скасувати
Натискаючи «Відправити», ви підтверджуєте та погоджуєтеся з «Згода на обробку персональних даних».
Поділитися:
KAPELOU взяла участь у “ХХVII Всеукраїнському Дні Логіста” - 9 - kapelou.com KAPELOU взяла участь у “ХХVII Всеукраїнському Дні Логіста” - 10 - kapelou.com KAPELOU взяла участь у “ХХVII Всеукраїнському Дні Логіста” - 11 - kapelou.com
Підписатися на нашу розсилку новин

    KAPELOU взяла участь у “ХХVII Всеукраїнському Дні Логіста” - 40 - kapelou.com
    8.04.2024
    Участь KAPELOU у виставці LogiMAT 2024. Рішення та інсайти

    19-21 березня KAPELOU взяла участь у LogiMAT 2024 – наймасштабнішому заході виробничо-складської логістики. Виставка відбулась у Штутгарті, Німеччи...

    KAPELOU взяла участь у “ХХVII Всеукраїнському Дні Логіста” - 41 - kapelou.com
    4.04.2024
    Складське обладнання від виробника – ключ до оптимізованих процесів

    У сучасному світі, де конкуренція на ринку зростає з кожним днем, ефективне управління складськими операціями є важливою частиною успіху будь-якого...

    KAPELOU взяла участь у “ХХVII Всеукраїнському Дні Логіста” - 42 - kapelou.com
    19.02.2024
    Оновлений сертифікат партнера від Siemens

    2024 рік для KAPELOU розпочався із продовження партнерства із лідерами ринку.

    Компанія отримала оновлений сертифікат партнера від компанії S...

    Всі новини