KAPELOU святкує 9 років із початку заснування - 1 - kapelou.comЗакрити

KAPELOU святкує 9 років із початку заснування

20.06.2022
KAPELOU святкує 9 років із початку заснування - 8 - kapelou.com

14 червня 2013 року була заснована компанія KAPELOU. 9 років – це більш ніж 590 проєктів, провідні клієнти, команда чисельністю до 200 людей, дві нові компанії в Європі, участь у наймасштабніших виставках, виробничі потужності, площа яких налічує 21 000 м2, впізнаваність.

Але так було до війни. Тепер ми починаємо спочатку: з новими викликами, в нових реаліях, найсильніше бажання яких – життя в мирній країні. Змога розвиватися та творити новітнє майбутнє на рідній землі, популяризуючи український продукт.

Кожен наступний крок здавався неможливим, але бажання створювати нові українські продукти штовхало нас вперед. Ми повільно, але впевнено йшли до своєї мети – від виставок та зустрічей у Європі до розуміння, що європейський ринок потребує наших рішень. І ці 9 років заклали міцний фундамент для майбутнього – проєктів в Європі.

Сьогодні ми намагаємося взяти на себе складнощі, пов’язані із забезпеченням роботи всіх працівників. Продовжуємо вкладати в економіку країни, створювати технології, реалізувати їх в Європі та дивувати європейців своєю динамікою, незважаючи на обставини.

Розкидані по всьому світу, ми особливо усвідомлюємо цінність людських взаємин. 9 років були б неможливими без людей, відданих своїй справі. Амбіційних, енергійних, справжніх, закоханих у свою справу та легких на підйом. Людей, із якими не страшно робити крок у невідоме, працювати з центрального офісу під час повітряної тривоги та в умовах війни проєктувати стенд для найбільшої виставки з інтралогістики в Європі.

Кожне випробування зробило нас сильнішими, викувало залізну віру та непохитне бажання йти вперед. Дякуємо команді за небайдужість та зусилля, які виходять за конкретні функції. Дякуємо нашим клієнтам за віру та розуміння, дякуємо партнерам за виконання обов’язків, які виходить за межі домовленостей. Дякуємо нашим героям. Душею ми з вами. З днем народження, KAPELOU! Все буде Україна!

Коментарі 0
Коментувати
Залиште Ваш коментар, після модерації нашим адміністратором він буде опублікований найближчим часом.

Залишити коментар:

Your email address will not be published.

Скасувати
Натискаючи «Відправити», ви підтверджуєте та погоджуєтеся з «Згода на обробку персональних даних».
Поділитися:
KAPELOU святкує 9 років із початку заснування - 9 - kapelou.com KAPELOU святкує 9 років із початку заснування - 10 - kapelou.com KAPELOU святкує 9 років із початку заснування - 11 - kapelou.com
Підписатися на нашу розсилку новин

    KAPELOU святкує 9 років із початку заснування - 40 - kapelou.com
    19.02.2024
    Оновлений сертифікат партнера від Siemens

    2024 рік для KAPELOU розпочався із продовження партнерства із лідерами ринку.

    Компанія отримала оновлений сертифікат партнера від компанії S...

    KAPELOU святкує 9 років із початку заснування - 41 - kapelou.com
    16.02.2024
    KAPELOU – системний інтегратор та партнер SICK

    KAPELOU вкотре отримала статус сертифікованого партнера SICK – провідного постачальника рішень на базі датчиків для промислового застосування.

    ...
    KAPELOU святкує 9 років із початку заснування - 42 - kapelou.com
    13.02.2024
    KAPELOU EU в номінації “Українська компанія року”

    31 січня KAPELOU EU взяла участь у заході з нагоди вручення німецько-українських нагород від АНК Ukraine, що відбувся в Києві.

    Нашу компанію...

    Всі новини