Виставка SITL у Франції: участь KAPELOU у міжнародному івенті - 1 - kapelou.comЗакрити

Виставка SITL у Франції: участь KAPELOU у міжнародному івенті

Виставка SITL у Франції: участь KAPELOU у міжнародному івенті - 8 - kapelou.com

13 вересня 2021 року представники компанії KAPELOU відвідали міжнародну професійну виставку інноваційних рішень у сфері транспорту, логістики та постачання – SITL. Захід щорічно проводять у Франції. Метою проведення і головним завданням є демонстрація інновацій та досягнень у сфері логістики, транспортного обслуговування, автоматизації та механізації складських і вантажно-розвантажувальних робіт.

Transport and Logistics Innovation Week (SITL) створено в 1983 році. За роки проведення виставка SITL стала авторитетним форумом, на який прагнуть потрапити тисячі людей із різних куточків світу. Говорячи мовою цифр, SITL – це 30 тисяч учасників, 8 нагород, 100 конференцій та 550 експонентів. KAPELOU – компанія, яка стрімко розвивається та виходить на нові ринки збуту. Тому ми вирішили поринути у професійну атмосферу на міжнародному заході у Франції.

Провідною тематикою цьогорічної виставки стали нововведення в кожному із восьми представлених секторів, які об’єднують увесь логістичний ланцюг. Представники компанії KAPELOU відзначили, що на виставці було представлено багато логістичних рішень переважно за межами складу.

Більш ніж 550 експонентів презентували рішення, здатні модернізувати бізнес. У гостей виставки було всього три дні, аби озброїтися новими знаннями для створення успішного бізнесу. У цьому їм сприяли семінари та воркшопи з визнаними бізнес-експертами. Учасники мали змогу не лише отримати готові інноваційні рішення, але й дізнатися наперед, що буде актуальним завтра. До того, ж виставка – це нагода знайти нових постачальників та партнерів, обмінятися досвідом та професіоналізмом у сприятливій для цього атмосфері.

Компанія KAPELOU регулярно відвідує та бере участь у міжнародних заходах, щоб представляти загалу свої інноваційні рішення, а також знаходити однодумців. Візит KAPELOU до Франції на виставку SITL приніс багато корисних інсайтів та знайомств – і з новинками французького ринку в сфері автоматизації, і з потенційними партнерами.

На виставці SITL 2021 був представлений весь логістичний ланцюжок з 8 основних секторів:

  • транспортні та логістичні послуги;
  • інтралогістіка, робототехніка і автоматизація;
  • упаковка і піддони;
  • ІТ технології та системи управління;
  • енергетичне і транспортне обладнання;
  • логістична інфраструктура;
  • захист і кібербезпека;
  • холодовий ланцюг від SELFI.
Коментарі 0
Коментувати
Залиште Ваш коментар, після модерації нашим адміністратором він буде опублікований найближчим часом.

Залишити коментар:

Your email address will not be published.

Скасувати
Натискаючи «Відправити», ви підтверджуєте та погоджуєтеся з «Згода на обробку персональних даних».
Поділитися:
Виставка SITL у Франції: участь KAPELOU у міжнародному івенті - 9 - kapelou.com Виставка SITL у Франції: участь KAPELOU у міжнародному івенті - 10 - kapelou.com Виставка SITL у Франції: участь KAPELOU у міжнародному івенті - 11 - kapelou.com
Підписатися на нашу розсилку новин

    Виставка SITL у Франції: участь KAPELOU у міжнародному івенті - 40 - kapelou.com
    19.02.2024
    Оновлений сертифікат партнера від Siemens

    2024 рік для KAPELOU розпочався із продовження партнерства із лідерами ринку.

    Компанія отримала оновлений сертифікат партнера від компанії S...

    Виставка SITL у Франції: участь KAPELOU у міжнародному івенті - 41 - kapelou.com
    16.02.2024
    KAPELOU – системний інтегратор та партнер SICK

    KAPELOU вкотре отримала статус сертифікованого партнера SICK – провідного постачальника рішень на базі датчиків для промислового застосування.

    ...
    Виставка SITL у Франції: участь KAPELOU у міжнародному івенті - 42 - kapelou.com
    13.02.2024
    KAPELOU EU в номінації “Українська компанія року”

    31 січня KAPELOU EU взяла участь у заході з нагоди вручення німецько-українських нагород від АНК Ukraine, що відбувся в Києві.

    Нашу компанію...

    Всі новини