KAPELOU планує відкриття навчальної лабораторії для студентів ХНУРЕ - 1 - kapelou.comЗакрити

KAPELOU планує відкриття навчальної лабораторії для студентів ХНУРЕ

22.09.2021
KAPELOU планує відкриття навчальної лабораторії для студентів ХНУРЕ - 8 - kapelou.com

7 вересня представники компанії KAPELOU зустрілися зі студентами та магістрами факультету автоматики і комп’ютеризованих технологій Харківського національного університету радіоелектроніки (ХНУРЕ). Метою заходу було ознайомлення студентів із перспективою відкриття нового навчального центру – лабораторії на базі кафедри КІТАМ.

Відкриття лабораторії з обладнанням KAPELOU, укомплектованим компонентами останнього покоління від топових виробників світу дасть студентам змогу проходити виробничу практику та стажування просто в межах університету. До того ж, це дозволить їм отримувати прикладні знання в затребуваних сьогодні галузях. Це підкреслюють представники компанії «КАПЕЛОУ» – генеральний директор Олександр Клименко, директор R&D напряму KAPELOU Максим Вжеснєвський та HR-директор Оксана Козлова.

Олександр Клименко наголошує на важливості отримання студентами прикладної освіти: «Ми популяризуємо інженерну спеціальність, адже прагнемо перетворити Україну на країну інновацій. Важливо розуміти: кропітка робота та профільні знання професіоналів у сфері інженерії допомагають втілювати масштабні міжнародні проєкти, які мають колосальну соціальну значущість. Симбіоз ґрунтовної теоретичної підготовки, яку надає ХНУРЕ, і реальних прикладних знань дають неперевершений результат. Отримання прикладної освіти можливе за умов щоденної практики з використанням високотехнологічного обладнання.

Мета співпраці «КАПЕЛОУ» з українським університетом – забезпечити можливість отримувати прикладні знання студентам, які мають жагу до навчання та прагнуть бути справжніми професіоналами інженерної справи. Таким чином, після закінчення вищого навчального закладу студенти матимуть більш широку картину їхньої спеціальності та сфер її застосування».

Тож зовсім скоро арсенал вихованців ХНУРЕ поповнить стенд із системою автоматизації, який включає в себе надсучасну електроніку провідних європейських виробників.

Коментарі 0
Коментувати
Залиште Ваш коментар, після модерації нашим адміністратором він буде опублікований найближчим часом.

Скасувати
Натискаючи «Відправити», ви підтверджуєте та погоджуєтеся з «Згода на обробку персональних даних».
Поділитися:
KAPELOU планує відкриття навчальної лабораторії для студентів ХНУРЕ - 9 - kapelou.com KAPELOU планує відкриття навчальної лабораторії для студентів ХНУРЕ - 10 - kapelou.com KAPELOU планує відкриття навчальної лабораторії для студентів ХНУРЕ - 11 - kapelou.com
Підписатися на нашу розсилку новин

    KAPELOU планує відкриття навчальної лабораторії для студентів ХНУРЕ - 40 - kapelou.com
    8.04.2024
    Участь KAPELOU у виставці LogiMAT 2024. Рішення та інсайти

    19-21 березня KAPELOU взяла участь у LogiMAT 2024 – наймасштабнішому заході виробничо-складської логістики. Виставка відбулась у Штутгарті, Німеччи...

    KAPELOU планує відкриття навчальної лабораторії для студентів ХНУРЕ - 41 - kapelou.com
    4.04.2024
    Складське обладнання від виробника – ключ до оптимізованих процесів

    У сучасному світі, де конкуренція на ринку зростає з кожним днем, ефективне управління складськими операціями є важливою частиною успіху будь-якого...

    KAPELOU планує відкриття навчальної лабораторії для студентів ХНУРЕ - 42 - kapelou.com
    19.02.2024
    Оновлений сертифікат партнера від Siemens

    2024 рік для KAPELOU розпочався із продовження партнерства із лідерами ринку.

    Компанія отримала оновлений сертифікат партнера від компанії S...

    Всі новини