KAPELOU запустила німецьку версію сайту - 1 - kapelou.comЗакрити

KAPELOU запустила німецьку версію сайту

30.12.2021
KAPELOU запустила німецьку версію сайту - 8 - kapelou.com

У грудні 2021 року KAPELOU запустила німецьку версію сайту. Відтепер користувачі з Німеччини можуть отримувати інформацію про актуальні кейси компанії, знайомитися з корисними матеріалами у блозі, дізнаватися про новинки у сфері автоматизації своєю рідною мовою (kapelou.com/de). Представництво KAPELOU в Німеччині: Lustheide 85, 51427 Bergisch Gladbach.

Керівниця відділу маркетингу компанії KAPELOU Тетяна Вжеснєвська відзначає: “Німеччина – центр машинобудування та технологій. Країна має один із найвищих рівнів розвитку галузі у всьому світі, є трендсеттером цієї сфери. Продукти власного виробництва KAPELOU та послуги з реалізації комплексних рішень затребувані на ринку Європи, зокрема в Німеччині. Відкриття офісу в Європі та реалізація проєктів KAPELOU на цьому ринку зумовили те, що Німеччина ввійшла в ТОП-4 з переліку 84 країн за відвідуваністю сайту KAPELOU”.

Запуск німецької версії сайту вмотивований двома цілями. Перша – необхідність бути ближчими до клієнта, говорити з ним його рідною мовою, чути його потреби та максимально якісно інформувати. Таким чином, ми демонструємо свій потенціал та рівень у кожному кроці, робимо сайт зручним для україно-, англо-, російсько- й відтепер – німецькомовних користувачів.

Другою причиною є всебічна підготовка до важливого заходу у світі інтралогістики – LogiMAT 2022, яка буде відбуватися в Німеччині. На цій виставці KAPELOU EU презентуватиме свій стенд із комплексним рішенням. Компанії дуже важливо, щоб якомога більше європейців дізнавалися про наші продукти й рішення, вбачали в нас експерта зі складської логістики. Тож запуск німецької версії сайту – це необхідний крок на шляху до нашої масштабної мети.

Коментарі 0
Коментувати
Залиште Ваш коментар, після модерації нашим адміністратором він буде опублікований найближчим часом.

Залишити коментар:

Your email address will not be published.

Скасувати
Натискаючи «Відправити», ви підтверджуєте та погоджуєтеся з «Згода на обробку персональних даних».
Поділитися:
KAPELOU запустила німецьку версію сайту - 9 - kapelou.com KAPELOU запустила німецьку версію сайту - 10 - kapelou.com KAPELOU запустила німецьку версію сайту - 11 - kapelou.com
Підписатися на нашу розсилку новин

    KAPELOU запустила німецьку версію сайту - 40 - kapelou.com
    19.02.2024
    Оновлений сертифікат партнера від Siemens

    2024 рік для KAPELOU розпочався із продовження партнерства із лідерами ринку.

    Компанія отримала оновлений сертифікат партнера від компанії S...

    KAPELOU запустила німецьку версію сайту - 41 - kapelou.com
    16.02.2024
    KAPELOU – системний інтегратор та партнер SICK

    KAPELOU вкотре отримала статус сертифікованого партнера SICK – провідного постачальника рішень на базі датчиків для промислового застосування.

    ...
    KAPELOU запустила німецьку версію сайту - 42 - kapelou.com
    13.02.2024
    KAPELOU EU в номінації “Українська компанія року”

    31 січня KAPELOU EU взяла участь у заході з нагоди вручення німецько-українських нагород від АНК Ukraine, що відбувся в Києві.

    Нашу компанію...

    Всі новини