KAPELOU на Parcel+Post Expo: результати візиту до столиці Австрії - 1 - kapelou.comЗакрити

KAPELOU на Parcel+Post Expo: результати візиту до столиці Австрії

KAPELOU на Parcel+Post Expo: результати візиту до столиці Австрії - 8 - kapelou.com

12-14 жовтня у Відні відбулася Parcel+Post Expo – провідна виставка та конференція логістики, електронної комерції та поштової галузі. Захід об’єднав новаторів, стартаперів, професіоналів та основних галузевих постачальників, які завжди відкриті для нових технологій та свіжих рішень. Представники KAPELOU також відвідали виставку та поділилися своїми враженнями від профільного заходу.

Через пандемію склалося враження, що світ призупинився, чого не можна сказати про сектор доставки, який перейшов у режим овердрайву. Це свідчить про надзвичайно важливе значення сфери для економіки. Тому Parcel+Post Expo 2021 – найбільш актуальна та важлива міжнародна подія року для галузі. Представники KAPELOU, які відвідали виставку у Відні, відзначили: на заході пріоритетними були питання та проблеми, що постали перед логістикою електронної комерції та поштової індустрії.

Гаслом цьогорічної виставки став заклик “Збираємось разом знову”. Для ознайомлення з технологічними новинками було обладнано виставковий майданчик, а для обговорення та аналізу тенденцій і викликів – організовано спеціальні конференції зі спікерами. Виставка була невеликою, але максимально корисною за змістом.

Унікальністю Parcel+Post Expo 2021 стала онлайн-трансляція заходу через спеціальну віртуальну платформу. Таким чином, Parcel+Post Expo Hybrid забезпечив зручні умови долучення до івенту як онлайн, так і офлайн. Завдяки цьому унікальному формату захід мав значно ширший спектр охоплення, ніж у попередні роки.

Із цієї виставки представники KAPELOU привезли безліч інсайтів. Перш за все, вони отримали можливість познайомитися з новітніми технологіями та надихнутися ідеями рішень у різних сегментах бізнесу. Менеджер із міжнародних продажів KAPELOU Сергій Паламарчук підсумував: “На виставці ми зустріли багато своїх клієнтів, що свідчить про високий рівень та ступінь її важливості. Також ми побачили нові рішення, які можемо застосовувати у своїх проєктах, особливо – сортувальні системи на основі AGV машин від провідних компаній. Зрештою, ми знайшли нових постачальників компонентів для наших систем автоматизації, тож візит до Відня виправдав усі наші очікування та виявився для нас максимально продуктивним”.

Коментарі 0
Коментувати
Залиште Ваш коментар, після модерації нашим адміністратором він буде опублікований найближчим часом.

Залишити коментар:

Your email address will not be published.

Скасувати
Натискаючи «Відправити», ви підтверджуєте та погоджуєтеся з «Згода на обробку персональних даних».
Поділитися:
KAPELOU на Parcel+Post Expo: результати візиту до столиці Австрії - 9 - kapelou.com KAPELOU на Parcel+Post Expo: результати візиту до столиці Австрії - 10 - kapelou.com KAPELOU на Parcel+Post Expo: результати візиту до столиці Австрії - 11 - kapelou.com
Підписатися на нашу розсилку новин

    KAPELOU на Parcel+Post Expo: результати візиту до столиці Австрії - 40 - kapelou.com
    19.02.2024
    Оновлений сертифікат партнера від Siemens

    2024 рік для KAPELOU розпочався із продовження партнерства із лідерами ринку.

    Компанія отримала оновлений сертифікат партнера від компанії S...

    KAPELOU на Parcel+Post Expo: результати візиту до столиці Австрії - 41 - kapelou.com
    16.02.2024
    KAPELOU – системний інтегратор та партнер SICK

    KAPELOU вкотре отримала статус сертифікованого партнера SICK – провідного постачальника рішень на базі датчиків для промислового застосування.

    ...
    KAPELOU на Parcel+Post Expo: результати візиту до столиці Австрії - 42 - kapelou.com
    13.02.2024
    KAPELOU EU в номінації “Українська компанія року”

    31 січня KAPELOU EU взяла участь у заході з нагоди вручення німецько-українських нагород від АНК Ukraine, що відбувся в Києві.

    Нашу компанію...

    Всі новини