Підсумки 2021 року для KAPELOU - 1 - kapelou.comЗакрити

Підсумки 2021 року для KAPELOU

12.01.2022
Підсумки 2021 року для KAPELOU - 8 - kapelou.com

2021 рік став насиченим для KAPELOU на важливі події. Унікальні рішення для автоматизації складських процесів будь-якої складності, нові види обладнання та програмного забезпечення, створені R&D-центром, та втілені на власному виробництві KAPELOU ідеї задали тренди на українському ринку інтралогістики.

Рішення на основі новітніх розробок, відкриття офісу в Німеччині та розширення виробництва, участь у профільних заходах, візити та участь у міжнародних і українських виставках складської логістики – результати цих подій стали підґрунтям для формування стратегічних цілей компанії в наступному році.

Відкриття KAPELOU EUROPE

Найважливішою подією, до якої ми поступово й упевнено йшли всі 8 років, є відкриття офіційного представництва KAPELOU в Європі. З осені 2021 року в самому центрі машинобудування, у Німеччині, функціонує KAPELOU EU. Відкриття офіційного представництва в Європі – це показник якості нашої продукції, компетентності фахівців; це довіра європейців до нашого обладнання та комплексних рішень. Разом із відкриттям офіційного представництва KAPELOU в Європі ми запустили німецьку версію сайту, щоб користувачі з Німеччини отримували інформацію про актуальні кейси компанії, знайомилися з корисними матеріалами у блозі, вивчали наші продукти та дізнавалися про новинки у сфері автоматизації рідною мовою.

Розширення виробництва

Щодо подій на виробництві, у 2021 році компанія придбала приміщення площею 16 000 м2 в с. Катюжанка, адже маємо грандіозні плани розширюватися та розвиватися. Із серпня 2021 року на ILS INDUSTRY функціонує фарбувальний цех. Відтепер ми можемо пофарбувати деталі в корпоративні кольори клієнта. Для цього в якості постачальника ми обрали виробника сертифікованого обладнання, яке відповідає всім директивам з безпеки, встановленим ЄС. Також знаковою знаковою подією для ILS INDUSTRY стала нагорода за вагомий внесок у розвиток та процвітання Чернігівщини.

Нагорода “Вибір Країни”

Як підсумок наших зусиль та спільної праці кожного, у серпні 2021 року ми отримали почесну національну премію від авторитетного рейтингу «Вибір Країни». Компанія визнана лідером ринку з виробництва підіймального та вантажно-розвантажувального устаткування.

Виставки, профільні заходи, партнерські візити

Логістичний онлайн-форум від Київської Логістичної Школи, 5 ювілейна виставка RAU EXPO 2021, Logistics Summer Camp 2021, SITL, CeMAT 2021, Parcel+Post Expo, Post & Delivery Expo UA, “ХХVI ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ЛОГІСТА: Success stories у логістиці 2021” спільно з ROZETKA – лише частина заходів, на яких ми побували. На Post & Delivery Expo UA KAPELOU представила інноваційний стенд із комплексними рішеннями для комплектації “хвиль” замовлень, автоматичного сортування, розміщення товарів за допомогою робота.

Дуже важливим для KAPELOU став візит до Відня в жовтні 2021 року. Тут ми закріпили стратегічне партнерство з BOWE GROUP – одним із провідних світових постачальників розумної автоматизації.

Інноваційні розробки

UNITHUB. У серпні KAPELOU презентувала автоматичну точку видачі та відправлень посилок Unithub. Це – інноваційна розробка, через яку можна відправляти та отримувати посилки у зручний час за допомогою мобільного додатку.

WXS. IT-центр KAPELOU розробив унікальне програмне забезпечення Warehouse X System (WXS), яке допомогло нам виконати налаштування обладнання для проєкту “Епіцентр К, Краматорськ” менш ніж за 30 хвилин. Ця інтеграція стала найшвидшою із 26 схожих проєктів. Система Warehouse X System дозволяє оператору налаштувати логістичні бізнес-процеси, базуючись на поведінці обладнання та структурі даних у каталогах та документах. У червні 2021 року ми представили WXS на одній із найпрестижніших премій у секторі інтралогістики – Best Product Awards 2021 від LogiMAT, у категорії “Software, Communication, IT”.

SPEEDBOT. У жовтні KAPELOU розробила захоплювач для SPEEDBOT для більш ефективного та швидкого сортування товарів. За допомогою захоплювача робот має значно більший функціонал: застосовується для комплектації, сортування та розміщення товарів на складі. Новий захоплювач переміщує в середньому від 500 до 1000 товарів на годину. Він забирає товар у м’якій упаковці, гофрокоробі, пластикових ящиках із конвеєрної стрічки та розміщує його в осередку зберігання.

БУФЕР-СЕКВЕНСЕР. Це рішення компенсує нерівність збирання та сортування товарів на складі, автоматично формує послідовність ящиків згідно із “хвилею” замовлень, дає можливість максимально швидко сортувати, комплектувати та передавати замовлення до зони пакування. До того ж, дозволяє ефективно використовувати складську площу та дає значно більшу кількість оброблених замовлень за коротший час.

Співпраця з українськими університетами

Ще одна серйозна подія – початок співпраці з вищими навчальними закладами. Таким чином, ми допоможемо студентам отримати прикладні знання в затребуваних сьогодні галузях. Початок поклав Харківський національний університет радіоелектроніки (ХНУРЕ), який входить у трійку найкращих технічних ВНЗ України за 2021 рік. Представники KAPELOU ознайомили студентів із перспективою відкриття нового навчального центру – лабораторії на базі кафедри КІТАМ, яка буде обладнана в січні 2022 року. Вона буде містити надсучасне обладнання з електронікою від провідних європейських виробників.

У 2022 році ми ставимо собі нові масштабні цілі. Одна з них – участь KAPELOU EU в події міжнародного масштабу – спеціалізованій виставці виробничо-складської логістики та управління процесами LogiMAT-2022, до якої ми вже ретельно готуємося. Упевнені, що 2022 рік стане для нас ще більш результативним та насиченим на події, адже команда KAPELOU повномасштабно планує та сміливо втілює всі задуми в життя.

Коментарі 0
Коментувати
Залиште Ваш коментар, після модерації нашим адміністратором він буде опублікований найближчим часом.

Залишити коментар:

Your email address will not be published.

Скасувати
Натискаючи «Відправити», ви підтверджуєте та погоджуєтеся з «Згода на обробку персональних даних».
Поділитися:
Підсумки 2021 року для KAPELOU - 9 - kapelou.com Підсумки 2021 року для KAPELOU - 10 - kapelou.com Підсумки 2021 року для KAPELOU - 11 - kapelou.com
Підписатися на нашу розсилку новин

    Підсумки 2021 року для KAPELOU - 40 - kapelou.com
    19.02.2024
    Оновлений сертифікат партнера від Siemens

    2024 рік для KAPELOU розпочався із продовження партнерства із лідерами ринку.

    Компанія отримала оновлений сертифікат партнера від компанії S...

    Підсумки 2021 року для KAPELOU - 41 - kapelou.com
    16.02.2024
    KAPELOU – системний інтегратор та партнер SICK

    KAPELOU вкотре отримала статус сертифікованого партнера SICK – провідного постачальника рішень на базі датчиків для промислового застосування.

    ...
    Підсумки 2021 року для KAPELOU - 42 - kapelou.com
    13.02.2024
    KAPELOU EU в номінації “Українська компанія року”

    31 січня KAPELOU EU взяла участь у заході з нагоди вручення німецько-українських нагород від АНК Ukraine, що відбувся в Києві.

    Нашу компанію...

    Всі новини