Знайомство з Послом України в KAPELOU Europe - 1 - kapelou.comЗакрити

Знайомство з Послом України в KAPELOU Europe

27.02.2023
Знайомство з Послом України в KAPELOU Europe - 8 - kapelou.com

3-го лютого команда KAPELOU мала велику честь прийняти Посла України в Німеччині Олексія Макеєва та Генерального консула України в Дюссельдорфі Ірину Шум у німецькому офісі KAPELOU Europe.

Фахівці KAPELOU розповіли гостям, як українська компанія працює в Німеччині, як вона розширила виробництво, запустивши виробничий майданчик в Європі.

А ще – завдяки чому клієнти KAPELOU, разом із запровадженням автоматизації, отримують конкурентну перевагу та чому послуги української компанії мають попит на німецькому ринку.

Гості відзначили технологічність та ефективність рішень, які реалізує KAPELOU. За 9 років роботи компанія розгорнула 4 виробничі майданчики, один із яких розташований у самому центрі машинобудування – Німеччині, із метою бути ближчими до кінцевого клієнта, розуміти його потреби та надавати оптимальні рішення з автоматизації, необхідні саме йому.

Працюючи з KAPELOU, клієнти не лише інвестують у модернізацію та продуктивність, але й зберігають свій дорогоцінний час, отримуючи проєкт під ключ – розробку концепту та його впровадження, гарантію відповідності запланованих та фактичних результатів, врахування поточних процесів, обсягів та закладання відсотка приросту на перспективу.

Якісний український продукт має визнання на ринку Європи, адже компанія забезпечує:

  • високу якість обладнання;
  • дотримання строків проєкту;
  • резерв комплектуючих та запасних частин;
  • гарантійне та сервісне обслуговування 24/7.

Посол ставить собі за мету сприяти тому, аби німецькі компанії активно працювали з українськими. Під час зустрічі він наголосив на важливості підтримки України не лише фінансово, але й шляхом співпраці німецьких компаній з українськими підприємствами, укріплення взаємин з українськими постачальниками та потенційними партнерами.

Експортуючи вітчизняний продукт за кордон, KAPELOU забезпечує людей робочими місцями, сплачує податки, розвиває складську логістику та зміцнює економіку країни.
Дякуємо Послу України в Німеччині Олексію Макеєву та Генеральному консулу України в Дюссельдорфі Ірині Шум за щире зацікавлення українською компанією, зміну усталених думок про Україну та захист інтересів своєї держави і її громадян. Завжди раді вітати вас у KAPELOU Europe!

Посол України в Німеччині відвідав Kapelou

Коментарі 0
Коментувати
Залиште Ваш коментар, після модерації нашим адміністратором він буде опублікований найближчим часом.

Залишити коментар:

Your email address will not be published.

Скасувати
Натискаючи «Відправити», ви підтверджуєте та погоджуєтеся з «Згода на обробку персональних даних».
Поділитися:
Знайомство з Послом України в KAPELOU Europe - 9 - kapelou.com Знайомство з Послом України в KAPELOU Europe - 10 - kapelou.com Знайомство з Послом України в KAPELOU Europe - 11 - kapelou.com
Підписатися на нашу розсилку новин

    Знайомство з Послом України в KAPELOU Europe - 40 - kapelou.com
    19.02.2024
    Оновлений сертифікат партнера від Siemens

    2024 рік для KAPELOU розпочався із продовження партнерства із лідерами ринку.

    Компанія отримала оновлений сертифікат партнера від компанії S...

    Знайомство з Послом України в KAPELOU Europe - 41 - kapelou.com
    16.02.2024
    KAPELOU – системний інтегратор та партнер SICK

    KAPELOU вкотре отримала статус сертифікованого партнера SICK – провідного постачальника рішень на базі датчиків для промислового застосування.

    ...
    Знайомство з Послом України в KAPELOU Europe - 42 - kapelou.com
    13.02.2024
    KAPELOU EU в номінації “Українська компанія року”

    31 січня KAPELOU EU взяла участь у заході з нагоди вручення німецько-українських нагород від АНК Ukraine, що відбувся в Києві.

    Нашу компанію...

    Всі новини