Війна визначає кожного: як KAPELOU працює в надзвичайних умовах - 1 - kapelou.comЗакрити

Війна визначає кожного: як KAPELOU працює в надзвичайних умовах

14.04.2022
Війна визначає кожного: як KAPELOU працює в надзвичайних умовах - 8 - kapelou.com

24 лютого 2022 року розпочалася повномасштабна війна росії проти українського народу, проти нашої свободи та прагнення вільно жити в демократичній, ні від кого не залежній країні. У перший тиждень війни компанія KAPELOU визначила головні завдання, серед яких – продовження роботи компанії, збереження життя та здоров’я її працівників та спрямування всіх ресурсів на допомогу державі.

Незважаючи на екстремальні умови, спричинені війною, ми продовжуємо працювати в Україні: здійснюємо сервісний огляд, проводимо ремонтні роботи, допомагаємо клієнтам з переїздом складу – виконуємо монтажні та демонтажні роботи. Нашим обов’язком є завершення проєктів з автоматизації складів компаній, які забезпечують роботу критичної інфраструктури. Адже на сьогодні це – пріоритетний напрям всього українського ринку.

Одразу було прийнято рішення евакуювати виробництво в більш безпечне місце. Це дало нам можливість працювати, як раніше: задовольняти попит на обладнання та послуги KAPELOU в Україні та відправляти готові конвеєрні модулі клієнтам з Європи. Крім того, представництво KAPELOU в Німеччині поповнилось висококваліфікованими та досвідченими спеціалістами з України, які працюють на всю міць заради потреб клієнтів.

Наші співробітники, клієнти та партнери – це люди, перед якими ми маємо зобов’язання. І ми виконуємо їх, навіть у таких складних умовах. Дякуємо кожному за підтримку та закликаємо й надалі розвивати українську економіку, замовляючи системи автоматизації KAPELOU. А ми у свою чергу докладемо максимум зусиль, аби ви залишилися задоволеними від співпраці та отримали реалізований проєкт у найкоротші терміни.

Сильні, згуртовані та нескорені, сьогодні ми працюємо майже у звичному режимі. І кожен із нас перебуває на своєму фронті. Хтось – на справжньому, хтось – на інформаційному, духовному, економічному. Адже що більше працюють українські підприємства, то ближчою стає наша спільна перемога. Тож ходімо пліч-о-пліч та відновлюймо економіку України разом!

Коментарі 0
Коментувати
Залиште Ваш коментар, після модерації нашим адміністратором він буде опублікований найближчим часом.

Скасувати
Натискаючи «Відправити», ви підтверджуєте та погоджуєтеся з «Згода на обробку персональних даних».
Поділитися:
Війна визначає кожного: як KAPELOU працює в надзвичайних умовах - 9 - kapelou.com Війна визначає кожного: як KAPELOU працює в надзвичайних умовах - 10 - kapelou.com Війна визначає кожного: як KAPELOU працює в надзвичайних умовах - 11 - kapelou.com
Підписатися на нашу розсилку новин

    Війна визначає кожного: як KAPELOU працює в надзвичайних умовах - 40 - kapelou.com
    8.04.2024
    Участь KAPELOU у виставці LogiMAT 2024. Рішення та інсайти

    19-21 березня KAPELOU взяла участь у LogiMAT 2024 – наймасштабнішому заході виробничо-складської логістики. Виставка відбулась у Штутгарті, Німеччи...

    Війна визначає кожного: як KAPELOU працює в надзвичайних умовах - 41 - kapelou.com
    4.04.2024
    Складське обладнання від виробника – ключ до оптимізованих процесів

    У сучасному світі, де конкуренція на ринку зростає з кожним днем, ефективне управління складськими операціями є важливою частиною успіху будь-якого...

    Війна визначає кожного: як KAPELOU працює в надзвичайних умовах - 42 - kapelou.com
    19.02.2024
    Оновлений сертифікат партнера від Siemens

    2024 рік для KAPELOU розпочався із продовження партнерства із лідерами ринку.

    Компанія отримала оновлений сертифікат партнера від компанії S...

    Всі новини