KAPELOU відкрила представництво в Німеччині - 1 - kapelou.comЗакрити

KAPELOU відкрила представництво в Німеччині

23.12.2021
KAPELOU відкрила представництво в Німеччині - 8 - kapelou.com

KAPELOU відкрила офіційне представництво в Європі. У самому центрі технологій і машинобудування, у Німеччині, за адресою Lustheide 85, 51427 Bergisch Gladbach відтепер працює європейський офіс.

Основною бізнес-ціллю KAPELOU є прагнення стати для європейців компанією номер один в автоматизації складів для малих та середніх проєктів. Наразі KAPELOU вже має проєкти в Німеччині, Грузії, Білорусі, Болгарії, Естонії, Греції, Угорщині. Відкриття компанії в Європі свідчить про прагнення бути ближчими до свого клієнта, чути його потреби. Живе спілкування європейських клієнтів із KAPELOU EU зробить комунікацію обох сторін більш ефективною, полегшить процес виконання проєктів.

Продукти та послуги KAPELOU затребувані на ринку Європи, де рівень розвитку галузі є одним із найвищих у світі. Компанія докладає максимум зусиль для того, щоб повністю йому відповідати: забезпечує найкращу якість виробленого обладнання, розробляє унікальні комплексні рішення, реалізує індивідуальний підхід до кожного клієнта. Комплектуючі, сировину та навіть верстати для виготовлення деталей обираємо від надійних європейських постачальників та партнерів. Усе для того, щоб гарантувати клієнту довговічність, високоточність і найвищу продуктивність виробленого обладнання. KAPELOU керується нормативною базою та дотримується всіх європейських стандартів при виробленні обладнання.

Найперше, від чого ми відштовхуємося – це потреби клієнта та його пріоритети. Основні завдання, з якими звертаються клієнти – це збільшити якість та швидкість обробки замовлень, зменшити витрати та залежність від нестачі персоналу, особливо в пікові періоди – Чорну п’ятницю, Новий рік, Різдво, сезонні коливання попиту. Усі ці завдання вирішуються базовою лінійкою KAPELOU – роликовими та стрічковими конвеєрами, підйомниками, мезонінами та платформами. А технології, які ми використовуємо при створенні рішень, дозволяють досягти максимальної ефективності та оптимальності бюджету. Таким чином, ми робимо рішення з автоматизації складських комплексів доступними для різного рівня бізнесу.

Відкриття офіційного представництва в Європі – це бажаний результат нашої 8-річної роботи й водночас перший упевнений крок на шляху до глобальних цілей. Це – показник якості продукції KAPELOU та компетентності її фахівців, що засвідчує довіра європейців до нашого обладнання та комплексних рішень.

Коментарі 0
Коментувати
Залиште Ваш коментар, після модерації нашим адміністратором він буде опублікований найближчим часом.

Залишити коментар:

Your email address will not be published.

Скасувати
Натискаючи «Відправити», ви підтверджуєте та погоджуєтеся з «Згода на обробку персональних даних».
Поділитися:
KAPELOU відкрила представництво в Німеччині - 9 - kapelou.com KAPELOU відкрила представництво в Німеччині - 10 - kapelou.com KAPELOU відкрила представництво в Німеччині - 11 - kapelou.com
Підписатися на нашу розсилку новин

    KAPELOU відкрила представництво в Німеччині - 40 - kapelou.com
    19.02.2024
    Оновлений сертифікат партнера від Siemens

    2024 рік для KAPELOU розпочався із продовження партнерства із лідерами ринку.

    Компанія отримала оновлений сертифікат партнера від компанії S...

    KAPELOU відкрила представництво в Німеччині - 41 - kapelou.com
    16.02.2024
    KAPELOU – системний інтегратор та партнер SICK

    KAPELOU вкотре отримала статус сертифікованого партнера SICK – провідного постачальника рішень на базі датчиків для промислового застосування.

    ...
    KAPELOU відкрила представництво в Німеччині - 42 - kapelou.com
    13.02.2024
    KAPELOU EU в номінації “Українська компанія року”

    31 січня KAPELOU EU взяла участь у заході з нагоди вручення німецько-українських нагород від АНК Ukraine, що відбувся в Києві.

    Нашу компанію...

    Всі новини