KAPELOU відвідала провідну виставку поштової галузі PARCEL+POST EXPO - 1 - kapelou.comЗакрити

KAPELOU відвідала провідну виставку поштової галузі PARCEL+POST EXPO

KAPELOU відвідала провідну виставку поштової галузі PARCEL+POST EXPO - 8 - kapelou.com

18-20 жовтня KAPELOU відвідала PARCEL+POST EXPO – головну виставку передових технологій, рішень та послуг для сектору пошти та електронної комерції. Івент традиційно об’єднав новаторів, провідних представників ринку та галузевих постачальників.

Фахівці KAPELOU та німецького філіалу KAPELOU EU поділилися своїми враженнями від профільного заходу, який цьогоріч відбувався у Франкфурті (Німеччина).

Сектор доставки відіграє важливу роль для сфери економіки. Надання послуг поштового зв’язку належить до основних функцій критичної інфраструктури, що особливо важливо в умовах нестабільності. Усі непередбачувані обставини приносять не лише можливості для поштових організацій, але й виклики. Пандемія та війна внесла корективи в те, як ми живемо, працюємо та здійснюємо покупки. Тому PARCEL+POST EXPO – найбільш актуальна міжнародна подія року для поштової галузі.

Учасники заходу дізнались, як ефективно відповідати на виклики галузі завдяки технологічним інноваціям та стратегіям у доставці “останньої милі”. Рішення, представлені на заході, допомагають прискорити швидкість обробки, автоматизувати процес сортування посилок та підвищити загальну продуктивність на складах поштової індустрії. Серед представлених рішень та тем дискусій:

  • автономні транспортні засоби доставки та роботи;
  • інтелектуальні логістичні системи;
  • робототехніка та штучний інтелект;
  • інновації у сфері фулфілменту;
  • технології для пакування, сортування та обробки посилок;
  • управління логістикою, оптимізація, планування маршрутів;
  • рішення з безпеки та захисту товарів;
  • навантажувально-розвантажувальне обладнання та інше.

PARCEL+POST EXPO поєднала очні та віртуальні конференц-сесії, семінари, групові дискусії. Менеджер KAPELOU з міжнародних продажів Сергій Паламарчук підсумував: “На виставці ми зустріли багатьох своїх партнерів та постачальників: BOWE AUSTRIA, BOWE FRANCE, Modern Expo, Damon, AmbaFlex, SEW-EURODRIVE, Kyowa та інших. Порівняно з минулим роком, виставка значно масштабувалась, що вказує на її актуальність та значущість для представників сегменту. У KAPELOU є багато сміливих рішень для поштової галузі. У майбутньому про них можна буде заявити на PARCEL+POST EXPO поряд із провідними інтеграторами. Наприклад, рішення для сортування на основі промислового робота (Speedbot), власна система сортування посилок по маршрутах для максимальної продуктивності сортування при оптимальному бюджеті, обладнання з динамічними комірками для автоматичної цілодобової видачі та прийому посилок (UnitHub). У кожному проєкті ми застосовуємо індивідуальний підхід, виходячи з потреб клієнта. Поштова галузь – не виняток: нещодавно ми реалізували проєкт для найбільшої компанії кур’єрської служби в Угорщині, де головним завданням було зробити можливим переміщення великогабаритних посилок, зокрема неправильної форми”.

Також на виставці було нагороджено переможців Міжнародної премії в галузі поштових технологій (Parcel and Postal Technology International Awards 2022). У номінації “Сервіс-провайдер року” перемогу здобула “Укрпошта”. Компанія, незважаючи на пошкодження понад 900 об’єктів поштового зв’язку через війну, щоденно працює та задовольняє потреби населення України.

Схожі заходи є можливістю для нетворкінгу, налагодження нових контактів, пошуку постачальників компонентів для наших систем автоматизації. Ознайомившись із новинками сфери та надихнувшись рішеннями від провідних представників інтралогістичного ринку, ми “привезли” додому ідеї для вдосконалення власних. Адже запорука успішності будь-якого проєкту – бути обізнаним щодо нових технологій та надихатися досвідом найкращих.

Коментарі 0
Коментувати
Залиште Ваш коментар, після модерації нашим адміністратором він буде опублікований найближчим часом.

Залишити коментар:

Your email address will not be published.

Скасувати
Натискаючи «Відправити», ви підтверджуєте та погоджуєтеся з «Згода на обробку персональних даних».
Поділитися:
KAPELOU відвідала провідну виставку поштової галузі PARCEL+POST EXPO - 9 - kapelou.com KAPELOU відвідала провідну виставку поштової галузі PARCEL+POST EXPO - 10 - kapelou.com KAPELOU відвідала провідну виставку поштової галузі PARCEL+POST EXPO - 11 - kapelou.com
Підписатися на нашу розсилку новин

    KAPELOU відвідала провідну виставку поштової галузі PARCEL+POST EXPO - 40 - kapelou.com
    19.02.2024
    Оновлений сертифікат партнера від Siemens

    2024 рік для KAPELOU розпочався із продовження партнерства із лідерами ринку.

    Компанія отримала оновлений сертифікат партнера від компанії S...

    KAPELOU відвідала провідну виставку поштової галузі PARCEL+POST EXPO - 41 - kapelou.com
    16.02.2024
    KAPELOU – системний інтегратор та партнер SICK

    KAPELOU вкотре отримала статус сертифікованого партнера SICK – провідного постачальника рішень на базі датчиків для промислового застосування.

    ...
    KAPELOU відвідала провідну виставку поштової галузі PARCEL+POST EXPO - 42 - kapelou.com
    13.02.2024
    KAPELOU EU в номінації “Українська компанія року”

    31 січня KAPELOU EU взяла участь у заході з нагоди вручення німецько-українських нагород від АНК Ukraine, що відбувся в Києві.

    Нашу компанію...

    Всі новини