Запит на швидкість. Роботизоване рішення від KAPELOU - 1 - kapelou.comЗакрити

Запит на швидкість. Роботизоване рішення від KAPELOU

Запит на швидкість. Роботизоване рішення від KAPELOU - 8 - kapelou.com

Запрошуємо відвідати стенд 1OG68, де KAPELOU EU представить інноваційне рішення автоматизації процесу комплектування товарів для галузей e-commerce, фармацевтики, поштових служб.

На стенді ви побачите в дії 4 найтехнологічніші системи комплектування замовлення власного виробництва компанії, об’єднані в одне рішення: A-Frame, Push-Tray Sorter, механізм підбору та комплектування для робота-маніпулятора на 8 кареток, конвеєрні системи.

Выставка Logimat 2023 в Штутгарте, Германия

Поширення інтернет-продажів і доставки товарів підвищило вимоги до складської логістики, зокрема швидкості та якості виконання операцій. Час комплектування, особливо великої кількості дрібних замовлень, поруч із вартістю й точністю виконання замовлення, став важливою конкурентною перевагою.

Розвиток стандартів якості обслуговування та ліцензійних умов ставить нові вимоги і перед складською логістикою галузі фармацевтичної продукції, товарів для здоров’я, краси. Вимоги щодо комплектування замовлень для приватних клієнтів і аптек регулюється Falsified Medicines Directive (FMD). Із 2019 року кожна упаковка рецептурного лікарського засобу в Європі повинна мати унікальний штрих-код, який заноситься до центральної бази даних.

Традиційні методи комплектування замовлень передбачають залучення значних людських ресурсів, додаткових витрат часу для контролю комплектування, фіксації номера паковання, прив’язки його до замовлення. Це знижує загальну швидкість, підвищує вартість обробки замовлень.

Автоматична система комплектування від KAPELOU вирішує перераховані вище “болі” та дає забезпечує такі результати:

  • зменшення витрат та кількості помилок;
  • збільшення продуктивності;
  • заощадження часу при паралельному виконанні процесів;
  • автоматична прив’язка номера пакунка та завдання;
  • автоматичне комплектування товарів зі складним пакуванням;
  • мінімізація переміщень персоналу складом, завдяки консолідації різних частин замовлення в одній комірці.

Детальніше про обладнання, що увійшло до рішення

Комплектування замовлень до 20 500 на годину та швидкість видачі з одного каналу 3-х одиниць за секунду забезпечує система комплектування замовлень A-Frame, яка працює навіть із легкими штучними товарами.

Універсальна система сортування Push-Tray Sorter працює на 2 сторони, має 2 каретки, обробляє велику кількість товарів вагою до 30 кг, зокрема нестандартної форми.

Контроль цілісності пакування, наявності етикеток, маркування, індивідуального номера забезпечує машинний зір. Він дає змогу здійснити зв’язку кожного номера упаковки та замовлення без участі людини, відповідно до FMD.

Робот SpeedBot із 8 каретками заощаджує час комплектування у 8 разів, забезпечує продуктивність приймання та видавання понад 3 600 товарів на годину. Як тільки каретка завантажена замовленнями, їх доставляють на стелаж. Система допомагає сконсолідувати мультізамовлення та збільшити кількість цілей сортування в одній точці. Кнопка Pick by Light сигналізує, яке замовлення готове до пакування.

У порівнянні з класичною системою комплектування, автоматизоване рішення від KAPELOU забезпечує:

  1. швидке комплектування великої кількості дрібних замовлень – понад х3,
  2. оптимізацію витрат на ЗП – х2,
    що дасть конкурентну перевагу компаніям у довгостроковій перспективі.

 

Про KAPELOU Europe Gmbh

KAPELOU (https://kapelou.com/) – виробник роботизованого обладнання і постачальник комплексних рішень для складу. Успішно працює з 2013 року та має 620+ реалізованих проєктів у Німеччині, Швеції, Естонії, Греції, Україні, Польщі, Болгарії, Угорщині, Грузії.

Компанія реалізує проєкти з автоматизації окремих ділянок складу або повного оснащення з нуля. Спеціалізується на розробці всіх етапів побудови ефективних бізнес-процесів, виробництва та підбору обладнання, інтеграції, сервісу, спрямованих на підвищення ефективності роботи складу.

Напрями роботи KAPELOU:

  • виробництво конвеєрних систем для складу;
  • розробка концептуальних рішень автоматизації складу;
  • інтеграція обладнання;
  • сервісна підтримка клієнтів.

KAPELOU в цифрах:

  • власне виробництво 21 000 м2;
  • 130+ співробітників;
  • 620+ реалізованих проєктів;
  • власний R&D центр (розробка нових видів продукції з використанням сучасних технологій).

Галузі, в яких реалізовані рішення KAPELOU: електронна комерція, фармацевтика, автомотив, виробництво, ритейл, дистрибуція, кур’єрські служби.

Коментарі 0
Коментувати
Залиште Ваш коментар, після модерації нашим адміністратором він буде опублікований найближчим часом.

Скасувати
Натискаючи «Відправити», ви підтверджуєте та погоджуєтеся з «Згода на обробку персональних даних».
Поділитися:
Запит на швидкість. Роботизоване рішення від KAPELOU - 9 - kapelou.com Запит на швидкість. Роботизоване рішення від KAPELOU - 10 - kapelou.com Запит на швидкість. Роботизоване рішення від KAPELOU - 11 - kapelou.com
Підписатися на нашу розсилку новин

    Запит на швидкість. Роботизоване рішення від KAPELOU - 40 - kapelou.com
    22.04.2024
    KAPELOU – офіційний партнер BD Rowa в Україні

    Із 2023 року ми є офіційним партнером BD Rowa – виробника унікальних рішень для автоматизації фармацевтичної логістики та логістики медичної сфери....

    Запит на швидкість. Роботизоване рішення від KAPELOU - 41 - kapelou.com
    8.04.2024
    Участь KAPELOU у виставці LogiMAT 2024. Рішення та інсайти

    19-21 березня KAPELOU взяла участь у LogiMAT 2024 – наймасштабнішому заході виробничо-складської логістики. Виставка відбулась у Штутгарті, Німеччи...

    Запит на швидкість. Роботизоване рішення від KAPELOU - 42 - kapelou.com
    4.04.2024
    Складське обладнання від виробника – ключ до оптимізованих процесів

    У сучасному світі, де конкуренція на ринку зростає з кожним днем, ефективне управління складськими операціями є важливою частиною успіху будь-якого...

    Всі новини