Переїзд IT-департаменту до нового офісу в Харкові - 1 - kapelou.comЗакрити

Переїзд IT-департаменту до нового офісу в Харкові

6.10.2021
Переїзд IT-департаменту до нового офісу в Харкові - 8 - kapelou.com

Харків – місто промисловості та технологій. У ньому зосереджені профільні ВНЗ, які “випускають” спеціалістів з інженерії та автоматизації. Де ж нам створювати свої інновації, як не в самому серці Харкова? Саме тут розташувався прогресивний IT-департамент R&D-центру KAPELOU, який 28 вересня переїхав до нового офісу. І це – чудова нагода розповісти вам про команду та її інноваційні розробки, реалізацією яких пишається KAPELOU.

До прогресивної команди IT належать такі спеціалісти: власник продукту, тім лід, розробник програмного забезпечення, розробник вбудовуваних систем, тестувальник QA, скрам-майстер, технічний автор. Результатом їхньої плідної роботи є програмне забезпечення WXS – власна розробка, яка є ключовим елементом автоматизованого складу. Система координує потік вантажів, роботу складського обладнання і персоналу. Вона є справжнім проривом та гордістю KAPELOU, адже дозволяє ефективно керувати процесами на складі, робити їх прозорими та масштабувати бізнес клієнта.

WXS дає змогу створювати систему на основі візуального проєктування, яке легко можна реалізувати на лейауті – задати певний напрямок руху, його логіку тощо. Прикладом успішно реалізованого проєкту з використанням WXS є кейс “Епіцентр Краматорськ”. Наразі вже 3 проєкти перебувають на стадії впровадження.

Директор із R&D напряму Максим Вжеснєвський: “Ми впевнено та стрімко крокуємо в напрямі спрощення, прискорення та доступності автоматизації складської логістики. Застосовність нашої розробки в проєктах та її практична значущість – найвища нагорода та мотивація. Ми отримуємо задоволення, коли бачимо результати своєї роботи, а це, у свою чергу, штовхає нас йти далі й далі.

Спершу запровадження власної WXS було цікавим кейсом та досвідом для нас, а сьогодні – необхідність сучасного підходу та наша конкурентна перевага. Наш IT-департамент вирішує старі завдання новими способами, які дозволяють масштабувати бізнес. Його інноваційні розробки дозволяють реалізовувати масштабні проєкти.”

Безмежно пишаємося прогресивним IT-департаментом і бажаємо йому легкої адаптації до нового місця та натхнення на нові розробки, які й надалі змінюватимуть світ на краще!

     

Коментарі 0
Коментувати
Залиште Ваш коментар, після модерації нашим адміністратором він буде опублікований найближчим часом.

Скасувати
Натискаючи «Відправити», ви підтверджуєте та погоджуєтеся з «Згода на обробку персональних даних».
Поділитися:
Переїзд IT-департаменту до нового офісу в Харкові - 9 - kapelou.com Переїзд IT-департаменту до нового офісу в Харкові - 10 - kapelou.com Переїзд IT-департаменту до нового офісу в Харкові - 11 - kapelou.com
Підписатися на нашу розсилку новин

    Переїзд IT-департаменту до нового офісу в Харкові - 40 - kapelou.com
    22.04.2024
    KAPELOU – офіційний партнер BD Rowa в Україні

    Із 2023 року ми є офіційним партнером BD Rowa – виробника унікальних рішень для автоматизації фармацевтичної логістики та логістики медичної сфери....

    Переїзд IT-департаменту до нового офісу в Харкові - 41 - kapelou.com
    8.04.2024
    Участь KAPELOU у виставці LogiMAT 2024. Рішення та інсайти

    19-21 березня KAPELOU взяла участь у LogiMAT 2024 – наймасштабнішому заході виробничо-складської логістики. Виставка відбулась у Штутгарті, Німеччи...

    Переїзд IT-департаменту до нового офісу в Харкові - 42 - kapelou.com
    4.04.2024
    Складське обладнання від виробника – ключ до оптимізованих процесів

    У сучасному світі, де конкуренція на ринку зростає з кожним днем, ефективне управління складськими операціями є важливою частиною успіху будь-якого...

    Всі новини